Traian Tuță

Traian Tuță

https://www.traiantuta.co.uk/

Traian Tuță a fost antrenat ca arhitect și a finalizat licența și masterul la Facultatea de Arte și Arhitectură în cadrul universității din Brighton, Uk. O reacție între viziunea arhitecturală instinctivă și experiența compusă dintr-o varietate de creativitate, îi dă lui Traian abilitatea de a imagina și proiecta o serie largă de scenarii, nelimitate la : design arhitectural, scenografie, design de interior, instalații stradale.

Adresă de activare pentru oferte, surprize și moment live specific : 
https://www.facebook.com/traiantuta/

Surprize de MMC :  

- o zi live din Architectural Design Laboratory, cu dialog despre produse, design, prototipuri, metode de lucru, proiecte și intenții viitoare;
- lansarea a 3 produse noi specifice proiectului “șindrilica, safely covered” ;
- designul live a unui obiect nou, parte a proiectului "șindrilica, safely covered” ;
- 5%+ , discounturi pentru produsele prezentate.

Descrierea activității :

Momentul Design Show & Tell aduce vizitatorii/utilizatorii finali și Architectural Design Laboratory aproape, fără barierele unui protocol anume. Vizitatorii sunt încurajați să fie curioși, imaginativi și implicați pe toată durata zilei pentru un dialog spontan și informativ.
Subiectele de discuție nu sunt limitate la proiectul deja menționat și sunteți invitați să vizitați www.traiantuta.co.uk pentru a vă alege un subiect specific, pentru ce va fi dialogul live între Traian Tuță și cei care vor privi prin fereastra digitala în interiorul spațiului de proiectare.