Sardin

Sardin

http://sardin.ro/

Sardin - un restaurant cu aer mediteranean și bucătărie responsabilă. Folosim numai ingrediente de origine controlată, produse tradiționale autentice, pește și fructe de mare sălbatice, de captură.

Miercuri 4 decembrie 2019 vă invităm pe la noi, sa facem o nouă degustare de meniu. Vă propunem să descoperiți preparatele noastre în compania unor vinuri excepționale de la casa de vinuri Recas.

Preț meniu de degustare: 120 lei/persoanăMeniul este format din următoarele preparate:

#1 Creme brulee de foie gras – 50 g

#2 Pomodori ripieni con pasta pomodoro e salsa quattro-150 groșie umplută cu paste cu rosii și busuioc,în sos de brânză. Wine Pairing - un pahar de vin (100ml) din partea casei: CRAMELE RECAȘ- SOLO QUINTA

#3 Surf & turf 200gvrăbioară de vită maturată, piure de păstârnac, sos de vin roșu și tonWine Pairing - un pahar de vin (100ml) din partea casei: CRAMELE RECAȘ- CUVEE UBERLAND

#4 Palla di cioccolato 120gbile de ciocolată umplute cu cremă de vanilie, pandispan și sos de fructe de pădure

Preț meniu de degustare: 120 lei/persoanăMeniul de degustare include 4 farfurii, 2 dintre ele sunt asociate fiecare cu 1 pahar de vin din partea casei Recaș

Pe tot parcursul sesiunii de degustare puteți alege (contra cost) oricare din etichetele de vin din selecția noastră de vinuri italienești. Serverii noștri vor fi deosebit de încântați să vă ofere sugestii de pairing.

Data evenimentului: miercuri, 4 decembrie 2019

Durata evenimentului: începând cu ora 17:00

Pentru rezervări: +4 0729 520 111

REZERVAREA nu este obligatorie, dar este recomandată.

Sardin - restaurant recomandat de ghidul galben al gastronomiei, Gault&MIllau Romania 2019.

Cum ajungi?

Adresă:

Bulevardul Mircea Voda 39H, București

Vezi pe hartă