Quest Mission

Quest Mission

http://www.questmission.ro/rezervari/

La Quest Mission ești eroul unei povești misterioase și plină de aventură! Vino să trăiești pe viu ceea ce până acum doar ai citit sau ai văzut în filme. De tine și de modul cum îți folosești abilitățile tale și cum interacționezi cu prietenii tăi și cu mediul, depinde succesul echipei tale!

Îți propunem provocare și distracție! O să descoperi un nou mod extraordinar de a îți petrece timpul liber, pe care noi îl numim smart fun. Misiunile Quest Mission te transpun într-o altă lume, unde timpul, spațiul și percepțiile se modifică, iar distracția cu prietenii este garantată.

Vei beneficia de o ofertă specială 1+1 GRATIS la oricare din misiunile de 60 de minute, dintre care doar una trebuie jucată pe 04.12, restul oricând până pe 30 Mai 2020. Plus o să găsești și să iei cadouri - tricouri și alte articole pictate manual de Feel Like Art. Fă acum o rezervare pe site cu numele tău + parola MMC pe www.questmission.ro pe 04.12 cu minim 1h înainte - locuri limitate! Mai avem alte surprize free: de testat și jucat card games escape room, big jenga etc.

Cum ajungi?

Adresă:
Strada Piața Amzei nr.1, et.2 (intersecție cu Calea Victoriei), interfon 10
Vezi pe hartă