Pufushop

Pufushop

https://www.pufushop.ro/

Ai găsit aici un colț de suflet. Am ales cu grijă și cu multă pasiune lucrușoare făcute cu suflet, etic, afaceri de familie în general. Copiii noștri sunt cei mai buni pedagogi. De la ei învățăm, în fecare zi, frumusețea lucrurilor mărunte. Am descoperit prin ochii lor ce e, cu adevărat, util. Împărtășim experiențele noastre, cu emoții și trăiri. Vino cu noi și descoperă naturalul, grija, calitatea. Descoperă frumusețea copilăriei! De restul, ne ocupăm noi

Comenzile plasate cu comentariul "#CumpărăLocal" vor beneficia de transport gratuit pentru orice produs indiferent de valoare și vor primi un cadou surpriză.

În plus, avem un showroom "Pufushop Concept Store" unde avem prezentate tote produse afișate în magazinul online. Clienții pot testa/proba produsele și oferim sfaturi utile și consultanță. 

Ne adresăm clientelei orientate spre conceptul de Natural, Sustenabil, Eco Friendly. Miercuri, 4 decembrie, în intervalul 13:00 - 21:00 vom organiza un mic târg de Moș Nicolae cu un concurs de îndemânare "Împodobește Bradul". Părinții sau copiii care împodobesc bradul într-un interval de timp prestabilit (asamblează un puzzle din lemn făcut manual în România - https://www.pufushop.ro/cadouri-jucarii-ecologice/jucarii-copii-bebelusi/jucarii-lemn/puzzle-din-lemn-brad-de-craciun ) vor primi din partea noastră un cadou surpriză.

Cum ajungi?

Adresă:

Strada Amurgului 42, Popești-Leordeni

Vezi pe hartă