Pixelateria

Pixelateria

https://www.pixelateria.ro/

Cine suntem? Pixelateria este un Content Creation shared space dedicat oamenilor creativi din orice business, dotat cu echipamente foto/video pentru crearea de conținut și bună dispoziție unde, la un cost mic, poți adăuga valoare mare produselor sau serviciilor tale.

Ce oferim? Venim în ajutorul celor care se pricep, dar nu au resurse. Așa că punem la bătaie spațiul nostru și echipamentele din dotare pentru a vă putea dezvolta afacerea în direcția dorită prin creșterea calității materialelor de prezentare a produselor sau serviciilor voastre. Și nu avem pretenții mari, nu cerem chirii, pentru că nu închiriem spațiul; mai degrabă îl shareuim printr-un abonament accesibil oricărui antreprenor. Indiferent că ai un business care tocmai se pune pe picioare, ești începător în domeniu sau ai deja stabilitate financiară, dacă urmărești să îți extinzi serviciile sau să le valorifici mult mai bine pe cele din portofoliu, Pixelateria, care este un studio, ți se va potrivi la fix. Noi îți dăm acces la spațiul nostru de creație, iar tu îți poți face singur, cu noi, sau împreună cu un partener priceput, propriul conținut necesar să te poți prezenta în mediul online sau offline. Căutăm designeri de produs, designeri vestimentari, agenții de comunicare/media, fotografi, videografi, arhitecți, artiști și persoane ce oferă servicii în afacerile lor, dar nu au găsit încă o modalitate în care să le transmită vizual! Pe scurt,oameni creativi care nu își pot pune în valoare ideile, serviciile sau obiectele deja realizate din lipsa echipamentelor și a spațiului.

 

Pixelateria participă la Miercurea Minților Creative și în în 2019, venind în întâmpinarea antreprenorilor creativi cu servicii adaptate nevoilor de content create din lumea businessului. Te invităm să ne cunoaștem în spațiul virtual, vizitează site ul nostru și hai să dezbatem idei de proiecte și propuneri de colaborare pe pagina noastră de Facebook. Dacă ai un proiect care implică și promovare, imagine sau website content creation, Pixelateria este exact ceea ce ai nevoie! Interesul nostru este să îți punem la dispoziție tot ce îți trebuie ca tu să dai frâu liber imaginației. Susținem prin servicii de calitate afacerea ta!

De ce să ajungi la noi în Miercurea Minților Creative? Suntem doar la un click distanță. Dacă începem colaborarea cu ocazia MMC:

• indiferent ce abonament alegi, primești bonus o intrare gratuită de 60 de minute, pe care o poți folosi când vrei pe parcursul lunilor de abonament

• beneficiezi de oferta Renii lui Moș Crăciun , care vine cu reducere de 10% la abonamentul Large

• sau de oferta Ghetele lui MoșNicolae, care vine cu 5% reducere la abonamentele Medium și Small

Mixulpe care ți-l oferim noi este un spațiu foto/video dotat corespunzător pentru a-ți realiza propriul content și asistența noastră acolo unde simți că ai nevoie! Spațiul este alcătuit din: camera de creație, depozitare, hol de acces cu garderobă, chicinetă și grup sanitar. Nu trebuie decât să îți faci o cafea și să te apuci de treabă! Stai liniștit, avem și ceai pentru doritori ;)

Cine suntem?Pixelateria este un Content Creation shared space dedicat oamenilor creativi din orice business dotat cuechipamente foto/video pentru crearea de conținut și bună dispoziție unde la un cost mic poți adăuga valoare mareproduselor sau serviciilor t ale.Ce oferim?Venim în ajutorul celor care se pricep, dar nu au resurse. Așa că punem la bătaie spațiul nostru ș i echipamenteledin dotare pentru a vă putea dezvolta afacerea în direcția dorită prin creșterea calităț ii materialelor de prezentare apr oduselor sau serviciilor voastre.Și nu avem pretenții mari, nu cerem chirii, pentru că nu închiriem spațiul; mai degrabă îl share uim printr unabonament accesibil oricărui antreprenor . Indiferent c ă ai un business care tocmai se pune pe picioare, ești începător îndomeniu sau ai deja stabilitate financiară, dacă urmărești să îți extinzi serviciile sau să le valorifici mult mai bine pe ce le dinportofoliu, Pixelateria , care este un studio ț i se va potrivi la fixNoi îți dăm acces la spați ul nostru de creație, iar tu îți poți face singur cu noi sau împreună cu un partenerpriceput propriul conținut necesar să te poți prezenta în mediul online sau offline.Căutăm designeri de produs, designeri vestimenta r i , agenții de comunicare/media, f otografi, videografi, arhitecți,artiști și persoane ce oferă servicii în afacerile lor, dar nu au găsit încă o modalitate în care să le transmită vizual! Pe scurt,oameni creativi care nu își pot pune în valoare ideile, s erviciile sau obiectele deja reali zate din lipsa echipamentelor și aspațiului.