The Institute

The Institute

http://www.institute.ro/

The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face, contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional.

Pe 5 decembrie vă așteptăm la Institute, The Café (Str. Știrbei Vodă 104-106), pentru a #CumpăraLocal de la vecinii noștri din Cartierul Creativ.

Puteți face cadouri celor dragi obiecte de ceramică semnate de Madalina Teler (De Ceramica), bijuterii ale Monei Vulpoiu (UTOPIC by Mona Vulpoiu) sau semnate de Carla Szabo, cărți de la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Vă mai așteaptă cu surprize MORMI, Atelier Simpluș, AFMF și Eva's Flowers.

Muzica va fi asigurată de Pure Indie Records, cu o selecție din biblioteca lor de viniluri.

În plus, Asociatia Young Initiative le sare în ajutor copiilor instituționalizați din sectorul 4 și aduce la târg un coș special unde poți lăsa cadouri de Crăciun pentru aceștia. Haine, cărți, jucării, dulciuri ambalate neperisabile, practic orice lucru care aduce bucurie unui copil cu vârsta între 4 și 18 ani este binevenit. Obiectele pot fi noi, cât și folosite, însă curate și într-o stare bună. 

Cum ajungi?

Adresă:

Strada Știrbei Vodă 104, București

Vezi pe hartă