I'm cotton you

I'm cotton you

http://www.imcottonyou.com/home

Eu sunt Florina și despre mine sigur pot spune că sunt aproape tot timpul veselă, și îmi place să fiu așa. Îmi place să văd frumosul oriunde ar fi el, surprins în oameni, în momente, în forme, contururi și cafea. Când păşesc pe stradă păşesc pe decoraţiuni, când mă uit în depărtare văd pattern-uri şi când mă întorc acasă mă întorc la locul meu de inspiraţie şi idei.

I’m cotton you este un proiect pe care mi l-am dorit mult și pe care l-am crescut încet și cu rabdare, îmi aduce bucurie pentru că este exact pe sufletul meu. I’m cotton you e ceva ce s-a născut din dorința de a avea ceva al meu,s-a întâmplat și nu doar atât, e minunat.

Acum rămâne să vezi dacă e si pe sufletul tău.

Pentru data de 4 decembrie, am pregătit o reducere de 20% la unele dintre cele mai iubite așternuturi de pat cusute fiecare în parte pentru clienții noștri în atelierul din Bistrița. Suntem un brand mic 100% românesc, toate produsele sunt cusute de noi și sunt producție 100% românească. Vă las mai jos produsele cu care vă așteptăm la reducere - o să fie în data de 4 Decembrie reduse 20% toată ziuă, până la 12 noaptea.

Asternutul din bubac percal cu volane:http://www.imcottonyou.com/shop/148/Asternut-de-pat-din-bumbac-cu-volane

Asternutul de pat cu dantela cusuta (best seller):http://www.imcottonyou.com/shop/38/Asternut-de-pat-cu-dantela-cusuta

Asternutul de pat cu panglici de bumbac:http://www.imcottonyou.com/shop/39/Asternut-de-pat-cu-panglici-de-bumbac