Dare to Rug

Dare to Rug

http://www.daretorug.com/

Dare to Rug este primul brand de covoare care îmbină modele tradiționale cu design-ul contemporan, intr-un covor lucrat manual prin tehnica hand-tufted.

Dare to Rug Winter Warmers >> ți-am pregătit o zi plină de recomandări calde pentru casa ta și pentru tine, totul la noi la studio.

Warm Rugs: adaugă căldură casei tale cu un covor făcut 100% din lână, cu design contemporan, care îți va transforma instant spațiul. Modelele noastre Frisky, Dyad, Edgy, Hyper, Her au prețuri reduse și sunt gata să le iei acasă pe loc, direct din showroom.

Warm Patterns: am invitat echipa HalfDrop Fabrics să ni se alăture în studio. Vor aduce cu ei patternuri de Crăciun în roșu și alb și colecția “Harvest” cu o reducere specială de sărbători.

Warm Skin Care: prietenii Panseea Cosmetics vin cu sfaturi călduroase pentru pielea ta și produse pe care le poți testa și lua acasă, după o recomandare personalizată chiar de la fondatorii brandului.

Warm People: The one and only Ioana Dodan de la The Fab Squad a pregătit o zi cu atmosferă caldă și bubbly și vouchers de reducere pentru ședințele The Fab Squad.

Adresă: Strada Oțetari, nr. 6B, apt. 3, București

 

Cum ajungi?

Adresă:

Strada Oțetari 6, București 

Vezi pe hartă