Bebe Organic

Bebe Organic

https://bebeorganic.ro/

bebeorganic.ro este un magazin online ce are misiunea de a pune pune la dispoziția părinților produse deosebite pentru bebeluși și copii mici, realizate exclusiv din materiale naturale, verificate temeinic pentru a fi cât mai puțin dăunătoare pentru pielea bebelușilor. Hainute cu un design deosebit, de la branduri sustenabile si renumite din toata lumea si jucarii inedite, lucrate manual din cauciuc natural, bumbac organic sau lemn se regasesc in portofoliul bebeorganic.ro.

 

Doar pe 5 decembrie, între 11.00 și 19.00, ne găsești la Intro, cel mai cool showroom cu mobilier de design contemporan. Pop-up shop-ul va include jucării simpatice pentru copilași de la 0 la 2 ani, pentru un cadou de Moș Nicolae perfect.
Dacă ești înfrigurat, te servim cu ceai sau cafea proaspăt râșnită, te poți odihni pe o canapea primitoare și te poți delecta cu obiecte de design contemporan pentru cei mici dar și cei mari, de la Intro!

De Miercurea Minților Creative, alege orice produs dorești și ai transport gratuit indiferent de valoarea comenzii. Vei găsi și multe produse în secțiunea Promoție, cu prețuri speciale, din care poți alege un cadou deosebit pentru un copilaș! Te așteptăm într-o vizită virtuală!

Cum ajungi?

Adresă:

Str. Roma, nr. 43bis, Bucuresti ( https://introdesign.ro/)

Vezi pe hartă